Η σημασία της πρώτης επιθεώρησης για τη νέα μελισσοκομική χρονιά2019-01-22T18:13:38+00:00

Project Description

Η σημασία της πρώτης επιθεώρησης για τη νέα μελισσοκομική χρονιά

Μετά απο αρκετές ημέρες άστατων καιρικών συνθηκών με χιόνια,βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες, ο καιρός έφτιαξε επιτρέποντάς μας να ανοίξουμε τα μελίσσια. Κατά τη γνώμη μας θα πρέπει να γίνεται μια επιθεώρηση του μελισσοκομείου στα μέσα του χειμώνα,πάντα υπό φυσιολογικές συνθήκες και μετά απο τις απαραίτητες προετοιμασίες που προηγήθηκαν,με σκοπό το σωστό ξεχειμώνιασμα του μελισσοκομείου.

Κρίνεται απαραίτητη μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη χώρα μας στο διάστημα που μεσολάβησε από την τελευταία επιθεώρηση. Θα πρέπει να έχουμε γνώμονα το καιρό και οι μέρες που θα επιλέξουμε να κάνουμε την επιθεώρηση να είναι ευνοϊκές (να μην είναι σε σφαίρα το μελίσσι,θερμοκρασίες πάνω από 12 βαθμούς,κτλ) Τις ενεργείς που κάνουμε εμείς στο μελισσοκομείο τις αναφέρουμε στο βίντεο.

Η περιοχή που έλαβε χώρα το βίντεο είναι η Λάρισα,κεντρική Ελλάδα και ότι δείχνουμε είναι αυτό που εφαρμόζουμε εμείς. Κάθε συνάδελφος που παρακολουθεί τα βίντεο πρέπει να είναι σε θέση να κρίνει πριν προβεί σε οποιεσδήποτε ενέργειες

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να λαμβάνεται ειδοποίηση για καινούρια βίντεο. https://bit.ly/2CymotQ

Περισσότερα info στο
www.beezeusblog.com
www.beezeusapiculture.com
www.facebook.com/beezeusapiculture/
www.instagram.com/beezeusapiculture/

Ακολουθήστε μας για περισσότερη ενημέρωση και μην διστάζετε να μας ρωτάτε και να λέτε τη γνώμη σας

Load More Posts